Gratis pakketverzending vanaf € 75,-
Voor 11:00 besteld, vanavond bezorgd voor maar € 2.95 extra!
Vanaf € 750,- in heel Nederland franco geleverd
Heb je hulp nodig? Bel ons op: +31 (0) 571 794514

Filter

EPDM Spuitlijm Spuitbus 750 ml
€ 11,00*
VSV epdm kit MS-polymer ZWART 290 ml
€ 13,50*
Spuitbus - trigger gun - hulpstuk
€ 5,00*
FS EPDM lijm ba 2012 bonding 10 ltr
De Firestone RubberCover™ Bonding Adhesive BA-2012 is een contactlijm op basis van oplosmiddelen die specifiek bestemd is voor de verlijming van Firestone RubberCover EPDM membranen op aangepaste isolatie, hout, metaal, metselwerk en andere geschikte ondergronden.Het lijmverbruik is afhankelijk van de aard van de ondergrond.▪ Handrol: 2,35 tot 3 m² (twee zijden) / liter Sommige oppervlakken hebben een ruwe en meer poreuze afwerking wat een verklaring is voor een hoger verbruik. Gladde en/of minder poreuze oppervlakken verklaren een lager verbruik.Zeer poreuze oppervlakken (ongeschaafd hout, betonblokken,...) vragen eventueel een bijkomende laag lijm om voldoende hechting te verzekeren. Dit kan best even nagegaan worden door een stuk membraan op het oppervlak te verlijmen en de hechting te controleren.
€ 234,97*
FS quickprimer plus 250ml inc primer pad
Firestone QuickPrime™ Plus is een primer die gebruikt wordt om RubberGard EPDM en compatibele ondergronden te reinigen en voor te behandelen in zones waar QuickSeam™ producten, Pourable Sealer en/of Lap Sealant verwerkt worden. De primer activeert het oppervlak van het membraan en is noodzakelijk voor de kwaliteit van de naadverbinding. QuickPrime Plus wordt aangebracht met een QuickScrubber™ of QuickScrubber™ Plus schuurspons en houder.
€ 26,10*
Firestone EPDM QuickPrime 850ml
€ 36,24*
Firestone quickprimer plus 3.8 ltr
Firestone QuickPrime™ Plus is een primer die gebruikt wordt om RubberGard EPDM en compatibele ondergronden te reinigen en voor te behandelen in zones waar QuickSeam™ producten, Pourable Sealer en/of Lap Sealant verwerkt worden. De primer activeert het oppervlak van het membraan en is noodzakelijk voor de kwaliteit van de naadverbinding. QuickPrime Plus wordt aangebracht met een QuickScrubber™ of QuickScrubber™ Plus schuurspons en houder.
€ 81,31*
FS QuickScrubber Pad - schuurspons rood
€ 2,78*
FS EPDM spuitlijm 22l/drukvat ba 2012-s
Firestone Bonding Adhesive BA-2012-S/TF is een spuitbare contactlijm op basis van oplosmiddelen die specifiek bestemd is voor de verlijming van Firestone RubberGard™ EPDM membranen op goedgekeurde isolatie, alsook op hout, metaal, metselwerk of andere ondergronden die door Firestone goedgekeurd werden.Het lijmverbruik is afhankelijk van de ruwheid en porositeit van het te verlijmen oppervlak: ▪ Maximum 70 m² per 22 L drukvat (twee-zijdige applicatie)
€ 423,44*
EPDM Contactlijm drukvat 22 liter -17 kg
DS-708 is een contactlijm zonder chloor houdende bestanddelen, wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft. Wanneer beschermd tegen bevuiling, geeft deze lijm een lange open tijd tot 60 minuten. DS-708 is specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van o.a. EPDM en TPO op diverse ondergronden zoals beton, multiplex, spaanplaat en gecacheerde isolatieplaten. Deze kwaliteit is ideaal voor permanente verbindingen die een goede directe hechtwaarde vereisen. Geschikt voor zowel Amerikaans als Europees EPDM van alle merken. Test altijd een klein deel van de materialen om de geschiktheid van deze kwaliteit te beoordelen voor de toepassing. Bijvoorbeeld, sommige vinyl/pvc soorten bevatten een hoog gehalte aan weekmakers welke, op termijn, de lijm kunnen doen oplossen/verweken. Bij twijfel, eerst testen. Niet te gebruiken op flexibel PVC of EPS (piepschuim).
€ 204,49*
EPDM Contactlijm drukvat 22 liter -17 kg
Dit is een contactlijm zonder chloor houdende bestanddelen, wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft. Wanneer beschermd tegen bevuiling, geeft deze lijm een lange open tijd tot 60 minuten. Deze spuitlijm is specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van o.a. EPDM en TPO op diverse ondergronden zoals beton, multiplex, spaanplaat en gecacheerde isolatieplaten. Deze kwaliteit is ideaal voor permanente verbindingen die een goede directe hechtwaarde vereisen. Geschikt voor zowel Amerikaans als Europees EPDM van alle merken. Test altijd een klein deel van de materialen om de geschiktheid van deze kwaliteit te beoordelen voor de toepassing. Bijvoorbeeld, sommige vinyl/pvc soorten bevatten een hoog gehalte aan weekmakers welke, op termijn, de lijm kunnen doen oplossen/verweken. Bij twijfel, eerst testen. Niet te gebruiken op flexibel PVC of EPS (piepschuim).
€ 204,49*
Spuitlijm handgun
RVS Spuitpistool (icm flexibele spuitslang) geschikte voor het gelijkmatig verdelen van EPDM Contactlijm uit drukvaten. Vooral aan te raden bij grote oppervlakten. Spuitafstand: ca 45 cm. Verlengde spuitlans mee bestellen scheelt onnodige belasting van de rug.
Vanaf: € 86,52*
Spuitlijm slang
Flexibele slang die het mogelijk maakt om EPDM contactlijm (icm handgun) aan te brengen. Verkrijgbaar in lengtes van 3.5 en 5.5 meter. Inclusief 2 RVS koppelingen voor de aansluiting op de handgun en het drukvat. Merk: Goodyear. Bestand tegen een druk van maximaal 52 Bar. Herbruikbaar.
Vanaf: € 72,37*
EPDM nozzle 1mm voor spuitpistool
€ 6,05*